Elektrodekabel Ekstra Robust Tens Care (Fikset A)

$177.60

Hvis du er ute etter nye markedstrender, presenterer vi Elektrodekabel Ekstra Robust Tens Care (Fikset A)! Type: Kabel Farge: Hvit FIKSET: Dette er produkter som er returnert innen returperioden eller viser produkter som noen ganger har blitt brukt til demonstrasjoner noen selges med noen skader på emballasjen eller med at originalemballasjen er åpnet. Alle produktene…

1 på lager

SKU: S3555406
Category: , ,
Brand: 3221

Beskrivelse

Hvis du er ute etter nye markedstrender, presenterer vi Elektrodekabel Ekstra Robust Tens Care (Fikset A)!

  • Type: Kabel
  • Farge: Hvit

FIKSET: Dette er produkter som er returnert innen returperioden eller viser produkter som noen ganger har blitt brukt til demonstrasjoner noen selges med noen skader på emballasjen eller med at originalemballasjen er åpnet. Alle produktene er sjekket, de inkluderer den offisielle merkevaregarantien og fungerer perfekt. Avhengig av tilstanden er de klassifisert som:

  • A+/ Perfekt: produkter i perfekt stand hvor originalemballasjen kan ha blitt åpnet eller erstattet av annen emballasje som er i veldig god stand.
  • A/ Som nytt: produkter som er i perfekte, ny stand, originalemballasje kan ha blitt åpnet, har noen skade eller kan ha blitt erstattet av annen emballasje.
  • B/Veldig god: produkter som er i veldig god stand, med mulige små estetiske mangler, de fungerer perfekt og originalemballasjen kan ha blitt åpnet eller har noen skader.
  • C/God stand: produktene er i god stand, med mulige estetiske mangler, men fungerer perfekt, originalemballasjen kan ha blitt åpnet eller har noen skader.
  • D/Korrekt: Produkter i riktig stand, med mulige estetiske mangler eller mangler tilbehør, i perfekt stand, og originalemballasjen kan ha blitt åpnet eller skadet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.1 kg
Dimensjoner 10 × 6 × 6.2 cm